7 Min Workout blijft populair

In de wereld van de stappenteller apps, het stijgende en doorlopende succes van Fitbit, willen steeds meer mensen fitter worden. En dat blijkt ook als je naar de statistieken kijkt van de Apple App Store. De app genaamd “7 Min Workout” blijft nog steeds ongeëvenaard op de nummer 1 plek staan van de meest populaire betaalde iOS apps.

De populariteit komt voort uit het praktische karakter van de app en de handvaten die het je biedt bij je zoektocht om strakker/dunner te worden. Veel mensen willen strakker worden, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Ook hebben mensen niet al teveel tijd en/of willen ze simpelweg niet al teveel tijd besteden aan trainingen, workouts. Als je de prijs van deze workout app naast het goedkoopste sportschoolabonnement zet, dan kom je al snel tot de conclusie dat 3,49 euro en slechts 7 minuten per dag een enorm goede en bescheiden investering is om strak te worden of te blijven. De app staat dan ook niet voor niks al maanden op de #1 plek in de Apple App Store. Als het niet zou werken, dan was het onmogelijk geweest om deze prominente positie te bereiken, maar vooral ook te behouden.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden, maar ben je iemand die geen apps koopt. Maar, ben je naarstig op zoek naar een methode om af te vallen of om strakker te worden. Dan is dit je kans. Buiten een liposuctie of andere soortgelijke operatie, wordt het echt niet makkelijker dan dit. Je kan dan ook kijken naar een van onze iTunes kaarten om de 7 Min Workout app aan te schaffen. Mocht je, nou niet veel apps kopen, dan kom je al snel uit bij de iTunes kaart 10 euro of de iTunes kaart 15 euro.

Mocht je nou overstag gaan voor de app en de strijd aangaan elke dag. Dan wensen we je namens het hele team heel veel plezier van de app en uiteraard veel succes bij het behalen van je doelen. Bij eventuele vragen of ondersteuning staat onze klantenservice graag voor je klaar.

0 likes (You must login to like)

Leave a comment