Beste games van 2018

Een greep uit de beste games van 2018

In 2017 werden er diverse vette games op de markt gebracht. Het was zo’n goed gaming jaar, dat veel mensen zich nog steeds afvragen of 2018 wel aan dit jaar kan tippen. Wij kunnen je gerust stellen: ook dit jaar zijn er veel vette games op de markt gekomen en komen er nog diverse leuke games aan. Meer hierover, lees je op deze pagina. Zo zetten we in dit artikel de leukste en beste games van 2018 voor je op een rijtje.

FIFA 18, een klassieker

FIFA 18 werd niet in 2018, maar eind 2017 op de markt gebracht. Doe je niets liever dan de hele dag virtueel voetbal spelen en ben je groot fan van de andere FIFA games, dan is dit spel zeker iets voor jou. FIFA 18 is uitgebracht voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360, de Xbox One, de Nintendo Switch en de pc. Fifa mag eigenlijk niet ontbreken in de lijst van beste games van 2018 ook al is ‘ie technisch gezien in 2017 uitgekomen.

Misschien wel de beste game van 2018: Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 1 was een echte bestseller. Deze game werd maar liefst 15 miljoen keer verkocht. Liefhebbers van Red Dead Redemption hebben lang moeten wachten op een vervolg op deze populaire game. Pas zeven jaar na de introductie van de eerste versie van Red Dead Redemption, is Red Dead Redemption 2 gelanceerd. Je kunt deze game kopen voor de PlayStation 4 en voor de Xbox One.

Wat deze game uniek maakt, is dat je als speler zelf grote invloed hebt op de afloop van het verhaal. Aan het einde van de game kun je je ontwikkelen tot de held van het Wilde Westen, maar ook tot een echte ‘bad guy’. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor deze gave game.

Far Cry 5

Begin 2018 werd Far Cry 5 gelanceerd. Veel mensen vonden Far Cry: Primal niet zo veel aan, maar Far Cry 5 wordt over het algemeen veel beter beoordeeld. Dit komt niet alleen door de setting van de game, maar ook door de karakters van Far Cry 5. Daarnaast kun je deze nieuwe game volledig in co-op spelen en ook dit vinden de meeste gamers een groot pluspunt. Je kunt Far Cry 5 spelen op de computer, maar ook op de PlayStation 4 en op de Xbox One.

Anthem

In het vierde kwartaal van 2018 komt de game Anthem op de markt. Er is nog niet zo veel bekend over de game, maar er staan al wel wat video’s online met de eerste beelden van Anthem. Deze beelden zien er zo goed uit, dat veel spelers Anthem al op hun verlanglijstje hebben staan. Veel mensen denken zelfs dat de eerste beelden niet echt zijn en Anthem nog een downgrade zal krijgen, simpelweg omdat de voorproefjes van de game er zo goed uit zien. Wij zijn erg benieuwd!

Helaas duurt het nog even voor de game op de markt komt. Als Anthem inderdaad verkocht wordt, kun je deze game spelen op de computer, de PlayStation 4 en de Xbox One.

God of War

Veel mensen zijn een beetje klaar met God of War, simpelweg omdat het verhaal van deze game al zo lang hetzelfde is en volgens velen een beetje uitgemolken wordt. Zelfs als je helemaal klaar bent met God of War, is het toch goed om de nieuwe versie van de game eens te spelen. Deze werd begin 2018 op de markt gebracht en heeft toch weer een andere verhaallijn dan de oude game. Kratos is bijvoorbeeld een stuk ouder geworden en heeft blijkbaar ook een zoon, die hij de fijne kneepjes van het vak leert. Ook vinden veel gamers de wereld van God of War nu meer ‘open’ dan in de vorige God of War games.

Je kunt deze game nu al kopen: de nieuwe versie van de game werd begin 2018 op de markt gebracht. God of War is beschikbaar voor de PlayStation 4.

Ghost of Tsushima

Sucker Punch, de mensen achter de InFamous-serie, hebben een nieuwe game ontwikkeld. Deze game – met de naam Ghost of Tsushima – is heel anders dan veel andere games met een superheld in de hoofdrol. Speel je Ghost of Tsushima, dan volg je het leven van de ervaren samurai Jin. Hij moet het eiland Tsushima beschermen tegen een aanval van de Mongolen. Het verhaal van de game is niet zo heel bijzonder, maar toch is Ghost of Tsushima zeker een aanrader. Het betreft namelijk een open wereld game die je even helemaal terug laat trekken in het feodale Japan. Een echte aanrader voor de liefhebber.

Crackdown 3

Al in 2014 werden de eerste beelden van Crackdown 3 aan de wereld getoond. De game zou eigenlijk op de markt komen in november 2017, maar uiteindelijk is dit niet gelukt. De game komt dan ook dit jaar op de markt.

Houd je van rondspringen, rondscheuren en rondschieten in een Amerikaanse, cartooneske en vrij schreeuwerige wereld? Dan is deze game zeker iets voor jou. Crackdown 3 is niet heel bijzonder, maar het is wel een game die gewoon leuk is om af en toe te spelen. De game is vrij toegankelijk en veelzijdig, dus de kans is groot dat je jezelf alsnog vele uren achter het scherm vindt als je de game eenmaal in huis hebt.

 

0 likes (You must login to like)

Leave a comment