Fortnite Bucks Kopen

Fortnite Bucks kopen – Hoe doe je dat?

Wil je het nieuwste seizoen van Fortnite spelen? Dan moet je Fortnite bucks kopen. Een tijdje geleden werd aangekondigd dat het nieuwste seizoen van Fortnite geld ging kosten, maar nu blijkt dat je het derde seizoen ook kunt spelen als je Fortnite bucks in je bezit hebt. Wat Fortnite bucks precies zijn en hoe je Fortnite bucks kunt kopen, lees je op deze pagina.

Wat zijn Fortnite bucks?

Fortnite bucks worden ook wel Fortnite V-bucks of V-bucks genoemd. Dit is het in-game geld van de bekende game Fortnite. Wil je spullen kopen in deze game, dan kun je Fortnite Piñatas verdienen. Deze krijg je als je een goede prestatie levert. Heb je geen zin om allerlei Fortnite Piñatas te moeten verdienen, voor je iets kunt kopen in de game? Dan kun je ook Fortnite bucks kopen. Met dit geld kun je direct aankopen doen in Fortnite.

Wat kun je met Fortnite bucks?

Met Fortnite bucks kun je allerlei items aanschaffen in de game Fortnite. Denk hierbij aan nieuwe outfits voor je favoriete karakters, maar ook aan nieuw gamekarakters om Fortnite mee te spelen, valschermen, wapens en ga zo maar door. Met Fortnite bucks kun je zelfs je strijdbijl ‘customizen’.

Hoe kun je Fortnite bucks kopen?

Wil je Fortnite bucks kopen? Dan geef je eerst aan hoeveel V-bucks je nodig hebt. Vervolgens ontvang je het aantal V-bucks dat je aan wil schaffen in de vorm van een Xbox Gift Card. Deze cadeaukaart kun je in de Xbox Marketplace gebruiken om het gewenste aantal Fortnite bucks te kopen. Vervolgens worden deze Fortnite bucks op jouw Fortnite account gezet. Ook voor de andere platformen heb je een giftcard nodig om fortnite bucks te kopen. Deze giftcards zijn te vinden op onze webwinkel.

PSN Card 20 euro
Hot!
Categories: ,

PSN card 20 euro

SKU: 19.99
Met een Playstation Network Giftcard van 20 euro
Steam Gift Card 20 euro
Hot!
Categories: ,

Steam Gift Card 20 euro

SKU:
19.99
Koop binnen enkele seconden je Steam Gift Card
Steam Gift Card 50 euro
Hot!
Categories: ,

Steam Gift Card 50 euro

SKU:
49.99
Waardeer je Steam tegoed eenvoudig op met een
Xbox Gift Card 25 euro
Hot!
Categories: ,

Xbox Gift Card 25 euro

SKU:
24.99
Bestel veilig en snel binnen 30 seconden je

Fortnite bucks kopen of toch verdienen?

Je kunt Fortnite bucks niet alleen kopen, maar je kunt deze ook gratis verdienen. Dit doe je door je Battle Pass te verhogen of de PvE modus van Fortnite te spelen. Deze modus wordt ook wel ‘Save The World’ genoemd. Klein nadeel: je moet wel betalen om deze modus van Fortnite te kunnen spelen..

Fortnite bucks opsparen

Heb je Fortnite bucks opgespaard in het tweede seizoen van Fortnite? Dan kun je deze meenemen naar het derde seizoen van de game. Dit betekent dat je geen nieuwe Fortnite bucks hoeft te kopen om het derde seizoen van Fortnite te kunnen spelen. Heb je je Fortnite bucks allemaal uitgegeven, omdat je dacht dat het derde seizoen van Fortnite toch geld ging kosten? Dan kun je helaas niet anders dan nieuwe Fortnite bucks kopen of nieuwe Fortnite bucks verdienen door je Battle Pass te verhogen of de PvE modus van de game te spelen. Fortnite bucks die je eenmaal hebt uitgeven, kun je namelijk niet meer terugkrijgen.

0 likes (You must login to like)

Leave a comment