Na lang verwacht is Fifa 18 eindelijk uit. Zoals elk jaren en al bijna eeuwen is er elk jaar altijd een verhitte discussie tussen het kamp van de Fifa liefhebbers en de liefhebbers van PES. De eeuwige stijd tussen Konami en Electronic Arts zal ook eeuwig voortduren. Zelf zijn wij fan van PES. Misschien klikken sommige mensen nu boos weg, maar dat is dan jammer. We vinden Fifa een prachtig spel. Werkelijk waar. Fifa 18 is dan ook weer een prachtig spel geworden. We spelen dan ook beide hier bij de Giftcardwinkel, maar de soms wat trage gameplay van Fifa irriteert ons ook.

Fifa is wel veruit het spel met de mooiste graphics en leuke nieuwigheden. Zo heeft Fifa 18 de Cruijf-turn. Je kan namelijk een soort van fake-shot doen en daarmee je tegenstander het bos insturen. Prachtig om te zien en prachtig om te doen. Wij zouden bijna zeggen dat we het leuker vinden om naar goede spelers (zoals wellicht jij) te kijken die Fifa 18 spelen en zelf maar te knutselen met PES. Als we overall naar Fifa 18 kijken is het weer een prachtig spel geworden. In vergelijking met met Fifa 17 zijn er kleine dingen veranderd. Ook lijkt het scoren makkelijker geworden te zijn. Maar, vergeet niet dat Fifa vandaag de dag een zeer complex en volwassen spel is geworden dat er niet meer zoveel ruimte is om elk jaar gigantische verbeteringen te realiseren. Fifa 18 mag ten opzichte van Fifa 17 misschien marginaal verbeterd zijn, maar het is nog steeds een topspel.

Van de vele spelmodi, is de Journey toch wel een van de meest populaire speelmodi in Fifa. Uiteraard ook FIFA’s Ultimate Team. Maar, in Fifa 18 is de The Journey dan ook zéér verbeterd. Iets wat Fifa 18 zeker gaat helpen met zijn succes. The Journey is een nieuwe spelmodus van Fifa. Vorig jaar introduceerde EA Alex Hunter De jonge Engelse voetballer die droomde van een profcarrière. Iedereen kent het begin met de penalty. Geweldig.The Journey: Season 2 is echter in alle opzichten beter. Alex Hunter is nu een  profvoetballer. Hierdoor voetbal je nu meer en is het minder toekijken vanaf de bank, of het hele elftal besturen terwijl Hunter er niet tussen stond. Dit en het hele spel overall geven ons de zekerheid dat jij Fifa 18 zeker leuk gaat vinden.

Toont alle 8 resultaten

Fifa 18 Ultimate Team 750 Points

7.49

Fifa 18 Ultimate Team 12000 Points

99.99

Fifa 18 Ultimate Team 4600 Points

39.99

Fifa 18 Ultimate Team 2200 Points

19.99

Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points

14.99

Fifa 18 Ultimate Team 1050 Points

9.99

Fifa 18 Ultimate Team 500 Points

4.99
Fifa 18 Xbox One
Sale!

FIFA 18 Xbox One

39.99 32.95
Top