iTunes kaart 5 euro

In Stock

(01) comment

5.00

Je bent op zoek naar de iTunes kaart 5 euro? Helaas bestaat deze iTunes kaart niet meer. De minimale kaart die je kan aanschaffen is de iTunes kaart 10 euro. Bij de aanschaf van de iTunes kaart 5 euro, krijg je van ons dan ook automatisch de iTunes tegoed ter waarde van 10 Euro geleverd. Als je nu bestelt, ontvang je binnen enkele minuten je iTunes tegoed ter waarde van 10 Euro.

Qty

De iTunes kaart 5 Euro was voorheen de iTunes kaart met de laagste waarde. Helaas bestaat de iTunes kaart 5 euro niet meer. Opwaarderen met iTunes 5 euro is dan helaas ook niet meer mogelijk. Wel kan je de iTunes kaart 5 euro nog bestellen. Je krijgt dan echter de iTunes kaart 10 euro geleverd. Bij het afrekenen van de iTunes kaart 5 Euro worden automatisch de kosten bijgerekend zodat je hetzelfde betaalt als wanneer je de iTunes kaart 10 euro bestelt.

Maar niet getreurd. De iTunes kaart 5 Euro is niet voor niks uit het assortiment gehaald door Apple. De waarde is simpelweg te laag. Tegenwoordig is het aanbod zo groot en goed, dat je zelfs wanneer je bijna niks koopt, toch te snel door je iTunes tegoed heen zit. Een filmpje huren en je kan alweer opnieuw opwaarderen. Ook is het niet mogelijk om met 5 euro een album te kopen binnen de Apple iTunes Store. Het is dan ook niet voor niks dat de iTunes kaart 10 euro en de iTunes kaart 15 euro de meest populaire iTunes kaarten van dit moment zijn.

Mocht je haast hebben en toch de iTunes 5 euro kaart bestellen (en dan de iTunes kaart 10 euro kaart ontvangen…), dan ben je vanaf deze pagina zo klaar. Als je op kopen drukt, wordt je naar de volgende en tevens laatste pagina geleid. Op deze pagina vragen we je om een naam en e-mailadres (controleer deze goed bij het invullen) waarop wij je order automatisch uitleveren. Na het betalen van je iTunes kaart, wordt de levering automatisch in gang gebracht. De iTunes kaart wordt vervolgens automatisch geleverd op het opgegeven e-mailadres van je bestelling.

Hopelijk ben je niet teleurgesteld over het feit dat Apple de iTunes kaart 5 euro kaart niet meer ondersteund. Mocht je de iTunes kaart 10 euro bestellen, dan wensen we je veel plezier met het gebruiken van je iTunes kaart en we zien je graag snel terug.

1 beoordeling voor iTunes kaart 5 euro

  1. Iris

    Uiteindelijk gelukt met de 10, bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Top