UItverkocht

Lyca 30 euro

Out of stock

(01) comment

30.00

Lyca opwaarderen met 30 euro snel en veilig via onze site. Je Lyca 30 euro tegoed is direct beschikbaar.

Uitverkocht

Opwaarderen met Lyca 30 euro is gemakkelijk en snel via onze website. Je kan binnen enkele seconden je Lyca tegoed opwaarderen en gebruik maken van je Lyca 30 euro tegoed. Het opwaarderen van je Lycategoed met de Lyca 30 euro tegoedkaart vanaf deze pagina duurt slechts 30 – 90 seconden. Ons bestelproces is geheel snel en anoniem. Dat betekent dat je we voor het opwaarderen van je Lyca tegoed met Lyca 30 euro slechts een e-mailadres en naam vereisen om je opwaardering te verwerken. Na het ingeven van een naam en e-mailadres op de volgende pagina, kan je jouw Lyca 30 euro beltegoed betalen met de door jou gekozen betaalmethode. Na het afrekenen van jouw Lyca 30 euro tegoed, ontvang je binnen een fractie van seconden je Lycamobile tegoed code van 30 euro op het door jou opgegeven e-mailadres. Alle communicatie tussen ons platform en jouw apparaat verlopen via de hoogst beveiligde verbindingen. Het opwaarderen van jouw Lyca tegoed is dan ook geheel anoniem en veilig.

Wekelijks zien we het aantal opwaarderingen van Lycamobile klanten stijgen. Dit heeft vast en stee te maken met de succesvolle groei van de jonge telecomprovider Lyca Mobile. Met een Lyca 30 euro tegoed kaart kan je bijvoorbeeld met bepaalde bundels tot wel 2-3 maanden vooruit. In het geval van Lycamobile betekent dit dat je met Lyca 30 euro tegoed ruim twee tot drie maanden gebruik kan maken van onbeperkt bellen, smsjes versturen en gebruik kan maken van internet. Er zijn genoeg Nederlanders en Belgen die 30 euro per maand betalen en dan nog niet genoeg hebben aan hun bundel. Voor de klanten van Lycamobile is dit een schande, want met de ongekend lage tarieven van Lycamobile is dit echt taboe.

We wensen je alvast heel veel plezier van het gebruik van jouw Lyca 30 euro tegoed. Mochten er vragen of tips zijn, dan horen we dat graag via onze klantenservice.

 

1 beoordeling voor Lyca 30 euro

  1. Minim van Zeventer

    wel goed dat jullie wel van 30 hebben nu hoef ik geen 5 euro online halen nu kan het makkelijk via hier

Een beoordeling toevoegen