Hot!

Playstation Plus 12 Maanden

In Stock

49.99

Met een Playstation Plus 12 maanden heb jij een jaar lang toegang tot alle exclusieve games en voordelen van het Playstation Netwerk. Bestel nu en ontvang hem direct in je mailbox.

Qty

Koop direct je Playstation plus 12 maanden tegoed. 12 maanden staan gelijk aan een jaar lang game plezier. Hoe makkelijk dit gaat wijst het proces straks wel uit. Je selecteerd je tegoed, koopt het en kunt het direct gebruiken. Wil je liever geen account maar alleen bestellen? Ook dit is geen enkel probleem. In 1995 kwam er iets op de wereld wat de wereld en de manier van games spelen voorgoed zou veranderen. De Playstation zag het daglicht. Vanaf het moment van lancering ging het snel en werden er er meer dan 100 miljoen exemplaren van verkocht. Een bijzonder hoog aantal. De Playstation ontstond op een bijzondere manier. Sony en Nintendo wilde de krachten bundelen en op die manier de markt veroveren. Nadat de bouw al gestart was onder aanvoering van “Playstation vader” Ken Kutaragi kwamen de organisaties er niet aan uit hoe de verdeling van de winst moest verlopen. De samenwerking werd dan ook stopgezet. Er ligt dus een hele geschiedenis achter je aankoop van de Playstation plus 12 maanden. Nintendo ging door met Philips en bracht de cd-i uit waar Playstation koos om door te gaan. Met een marktaandal van 70% lukte dit meer dan verwacht. Heb jij er zelf ook nog 1 gehad? De avonturen van Crash bandicoot, gierende banden van Gran Turismo, gevechten met Tekken of urenlang voetbalplezier met FIFA.

Playstation Plus 12 maanden – Plezier gegarandeerd!

Met je Playstation plus 12 maanden koop je toegang tot een abonnementen service van Sony. Het is een uitbreiding op je Sony network account. Met korting kun je voordat je een spel aanschaft testen of het spel bevalt. Dit meestal een uur. Ook kun je elke 2 maanden gratis games voor verschillende platforms downloaden met de Instant Games Collection. Je ziet dat er voldoende mogelijkheden zijn. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe met je Playstation plus 12 maanden.

Waarde

€ 25,-

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Playstation Plus 12 Maanden” te beoordelen
Top