Hot!

Playstation Plus 3 maanden

In Stock

24.99

Met een Playstation Network Giftcard van 20 euro kun je de nieuwste games en DLC’s downloaden op je Playstation 3, Playstation 4, PS Vita en PSP. Met deze PSN Gift Card voeg je 20 euro toe aan je PSN tegoed.

Qty

Ben jij op zoek naar een Playstation plus 3 maanden tegoed? We helpen je op deze pagina graag simpel en snel aan dit tegoed. Simpel en snel omdat we denken dat dit niet moeilijk hoeft te zijn. Wie kent tegenwoordig de Playstation niet? De grijze spelcomputer die vanaf 1995 de wereld snel overnam. Sony zat hierachter en zag al snel dat er 100 miljoen van werden verkocht. Wist je dat de Playstation ontstond na een mislukte samenwerking met Nintendo. Laatstgenoemde en Sony wilde graag samen de markt veroveren maar uiteindelijk brak dit omdat ze er niet samen uit konden komen hoe de winst verdeeld zou worden. Nintendo zocht verder en kwam samen met Philips tot cd-i. Sony besloot om door te gaan en het bedachte uit te brengen. En met succes! Met een marktaandeel van 70% was Playstation diegene die de markt domineerde.

Een mooi stukje geschiedenis over de console die jij waarschijnlijk urenlang hebt bespeeld. De meest diverse spellen zijn ook voorbij gekomen. Wie kent nog de avonturen van Crash Bandicoot, diverse spellen van EA Sports waaronder natuurlijk FIFA en Gran Turismo. Na de Playstation kwam ook de Playstation 2, Playstation 3 en Playstation 4. Ook de wellicht iets minder bekende Playstation Vita en Playstation Portable werden nog uitgebracht. Een leuk stukje geschiedenis toch? En nu is het tijd dat jij een Playstation plus 3 maanden tegoed wilt aanschaffen. Maar wat is de Playstation plus en waar heb jij je Playstation plus 3 maanden tegoed voor nodig?

Playstation plus 3 maanden

Playstation Plus is een abonnementenservice wat een uitbreiding is op je gratis Sony network account. Het is eigenlijk een lidmaatschap waarbij je met korting bepaalde spellen voor je aankoop een uur kunt uitproberen. Ook heb je toegang tot de Instant Game Collection waarbij je elke 2 maanden gratis games per platform kunt downloaden. Deze kaart geeft je toegang tot Playstation plus voor een periode van 3 maanden. We wensen je alvast enorm veel plezier toe met deze bijzondere aankoop.

Waarde

€ 25,-

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Playstation Plus 3 maanden” te beoordelen
Top