Hot!

PSN card 20 euro

In Stock

(01) comment

19.99

Met een Playstation Network Giftcard van 20 euro kun je de nieuwste games en DLC’s downloaden op je Playstation 3, Playstation 4, PS Vita en PSP. Met deze PSN Gift Card voeg je 20 euro toe aan je PSN tegoed.

Qty

Ben je op zoek naar een PSN card 20 euro? Welkom op deze pagina. We helpen je namelijk graag verder bij het aanschaffen van deze bijzondere kaart. PSN staat voor PlayStation Network. De console Playstation vond in 1995 het levenslicht en groeide na een mislukte samenwerking over de verdeling van de winst met Nintendo uit tot het succes wat het nu is. Het PlayStation Network of ook wel PSN genoemd binnen de scene van gaming is een platform wat faciliteert in digitale media delivery en multi-player gaming. Dit waardevolle platform werd gemaakt door Sony Interactive Entertainment zodat de Playstation 3, Vita en Portable hier gebruik van kunnen maken. En natuurlijk kon de Playstation 4 niet achter blijven. Met meer dan 110 miljoen actieve network accounts over de hele wereld is dit netwerk een grote speler. Met een PSN card 20 euro ben jij dus verzekerd van toegang tot dit bijzondere netwerk. Speel met je eigen account en verzamelen diverse trofeeën binnen de verschillende games die je speelt. In het PSN network kun je bronzen, zilveren, gouden en platina trofeeën verzamelen. Dit is allemaal gecombineerd met een level systeem. Verzamel dus binnen bijvoorbeeld FIFA de meeste punten door tijdens de trainingsmodus je oefeningen het beste te doen, race jezelf letterlijk naar diverse prijzen en zorg dat je telkens weer vooruitgang boekt.

PSN Card 20 euro – Tegoed op het Playstation Network

Met deze PSN card 20 euro vul je snel en makkelijk je Playstation Network tegoed aan en koop je direct de nieuwste games in de Playstation store. Zo is een creditcard overbodig. Met meer dan 100 miljoen actieve en geregistreerde gebruikers is het PSN network een belangrijke schakel in gamen op de Playstation. Met activiteit in meer dan 70 landen wereldwijd kun je de strijd aangaan met allerlei mensen. Misschien race je wel tegen Max Verstappen of voetbal je tegen Messi! Ben jij er klaar voor?

Waarde

€ 25,-

1 beoordeling voor PSN card 20 euro

  1. Minim van Zeventer

    echt zo cool haha nu hoef ik niet meer naar de winkel nu kan ik het gwn hier kopen

Een beoordeling toevoegen