Hot

Steam Gift Card 5 euro

In Stock

4.99

Koop snel en veilig je Steam Gift Card 5 Euro. Het bestellen van je Steam Gift Card 5 euro duurt slechts enkele seconden en wordt direct online geleverd.

Qty

Steam Gift Card 5 euro

De Steam Gift Card 5 euro is de Steam kaart van de laagste waarde. Wil je even snel toegang geen fortuin uitgeven, dan is de Steam Gift Card 5 euro perfect geschikt voor jou.

Steam

De echte kenners weten dat Steam ooit begonnen is met het legendarische spel Halflife. Steam is inmiddels een gameplatform met meer dan miljoenen gebruikers en een aanbod van ruim 6000 spellen. Het gevaar bij de aankoop van je Steam Gift Card 5 euro is dat je misschien meer wil hebben dan je Steam kaart van 5 euro kan betalen. Steam is dan ook echt een speelgoedwinkel voor de gamers onder ons. Bekende spellen van Steam zijn Battlefield, Call of Duty and Grand Theft Auto.

Steam Gift Card 5 euro bestellen

Het bestellen van je Steam Gift Card 5 euro is zo gepiept. Je klikt op kopen en dan kan je direct je Steam Gift Card 5 euro afrekenen op de betaalpagina. De Steam kaart wordt geleverd via de e-mail. We hebben daarom een naam en e-mailadres nodig om de order correct aan jou uit te leveren. Na het invullen van een naam en e-mailadres kan je dan ook de Steam Gift Card betalen. Na de betaling ontvang je van ons twee e-mails. De eerste e-mail is je factuur en tevens je betaalbewijs en de tweede e-mail is je Steam Gift Card. Deze kan je vervolgens met twee klikken kopiëren en plakken naar je Steam account.

Steam Gift Card 5 euro betalen

Het betalen van je Steam Gift Card vindt plaats via de door jou gekozen betaalmethode. De beschikbare betaalmethodes zijn iDeal, Bancontact / Mr. Cash, KBC/CBC, Belfius en betaling via creditcard. Alle betaalinformatie is beveiligd. Het bestellen en betalen van je Steam Gift Card kan je dan ook met een gerust hart doen.

We wensen je alvast heel veel plezier met het gebruik van je Steam Gift Card. Bij vragen en/of tips, horen we het graag! Voor nu, happy gaming!

Waarde

€ 25,-

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steam Gift Card 5 euro” te beoordelen
Top