Hot!

Xbox Live Gold 12 maanden

In Stock

64.95

Koop veilig en snel een Xbox Live Gold 12 maanden. Je krijgt direct na de bestelling je Xbox Live Gold 12 maanden kaart via de e-mail geleverd.

Qty

Xbox Live Gold 12 maanden

De Xbox Live Gold 12 maanden is voor de echte die hard gamers onder ons. Jij weet al wat je wil gaan doen het komend jaar: gamen. Niet alleen even als de nieuwe Call of Duty of Fifa uitkomt, maar het hele jaar door wil jij geen gedoe en toegang hebben tot Xbox Live. Met de Xbox Live Gold 12 maanden kan dat. De Xbox Live Gold 12 maanden is dan ook echt voor de serieuze gamer die weet wat hij of zij wil.

De Xbox Live Gold 12 maanden is ook een ideaal cadeau mocht je zelf geen die hard gamer zijn, maar een vriend of vriendin hebben die graag van gamen houdt. Tegen een bescheiden bedrag maak je iemand met een Xbox 360 of One heel blij met een Xbox LIve Gold 12 maanden. Wij zouden het wel weten als we 12 maanden cadeau kregen. Twaalf maanden onbeperkt online gamen!

Xbox Live Gold 12 maanden kopen

De Xbox Live Gold 12 maanden is zo aangeschaft. Het bestellen van de Xbox Live kaart duurt om en nabij de dertig seconden. Voor het afhandelen van je bestelling vragen we verder geen uitgebreide persoonlijke gegevens. Omdat we je Xbox Live kaart via de e-mail afleveren, vragen we je wel om een naam en e-mailadres op te geven. Op deze manier kunnen wij netjes je bestelling afhandelen en je Xbox Live kaart via de e-mail aan je afleveren. Na het opgeven van je naam en e-mailadres kan je jouw order betalen. Na het voldoen van de betaling, ontvang je meteen een bevestiging van je betaling. In een separate e-mail ontvang je vervolgens je Xbox Live Gold 12 maanden kaart. Je kan dan eventueel met twee klikken de code van je Live kaart kopiëren en plakken naar je Xbox account. Vanaf dit moment heb je dan ook automatisch 12 maanden toegang tot Xbox Live. Het feest kan beginnen. We wensen je dan ook alvast heel veel plezier van de Xbox Live kaart.

Waarde

€ 25,-

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xbox Live Gold 12 maanden” te beoordelen
Top