Hot!

Xbox Live Gold 14 dagen

In Stock

4.99

Koop binnen dertig seconden je Xbox Live Gold 14 dagen en ga direct online. Je Xbox Live Gold 14 dagen wordt meteen online geleverd.

Qty

Xbox Live Gold 14 dagen

De Xbox Live Gold 14 dagen is perfect voor diegene die niet elke dag gamen, maar af en toe het leuk vinden om online te gamen. Voor een zacht prijsje kan je met de Xbox Live Gold 14 dagen dan ook even een paar dagen het internet op. Perfect als je even tegen vrienden wil gamen of als je met de nieuwe Fifa 18 bijvoorbeeld online wil oefenen. De Xbox Live Gold 14 dagen is perfect als je niet wil vastzitten aan een abonnement. Zo kan je elke keer als je zin hebt om online te gamen even een Xbox Live Gold 14 dagen aan schaffen en dan kan je direct aan de slag. Het is dan ook niet raar dat de Xbox Live Gold 14 dagen één van de leukste en tevens populairste Xbox Live kaarten is. We wensen je dan ook veel plezier bij de aanschaf en het gebruik van je Xbox Live kaart. Happy gaming!

Xbox Live Gold 14 dagen kopen

Jij wil waarschijnlijk snel online. Gelukkig is het bestellen van je Xbox Live Gold 14 dagen kinderspel. Als je eenmaal op kopen drukt, wordt je geleid naar de laatste pagina en tevens laatste stap van het bestelproces. Op de volgende pagina mag kan je jouw bestelling controleren en betalen. Máár, voordat je je bestelling kan betalen, hebben we een naam en e-mailadres nodig. We hebben deze gegevens nodig omdat we de Xbox Live Gold 14 dagen via de e-mail aan je uitleveren. Om de Xbox Live kaart te kunnen verwerken en af te leveren, hebben we dan ook je naam en e-mailadres nodig. Als je eenmaal deze gegevens hebt ingevuld, wordt het ook mogelijk om je order af te rekenen. Het afrekenen van je order gaat via de betaalmethode van jouw keuze. Dit kan bijvoorbeeld iDeal of Bancontact zijn. Na het betalen van je Xbox Live kaart, krijg je automatisch een bevestiging van ons en krijg je direct de Xbox Live Gold 14 dagen toegestuurd. Na de ontvangst van je Xbox Live kaart, kan je de kaart inwisselen op je Xbox account en aan de slag.

Waarde

€ 5,-

Geschikt voor

Microsoft Xbox Live Accounts

Geldigheid

14 dagen na activatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xbox Live Gold 14 dagen” te beoordelen
Top