Giftcardwinkel.com is hét internetadres in Nederland en België jouw gift card en vele andere digitale giftcards, ook wel bekend als cadeaukaarten. Of je nu een gift card zoekt voor je favoriete webshop, je iTunes account of wellicht een cadeau wil geven aan je vriend of vriendin, op onze site zal je zeker slagen. Onze giftcards zijn digitaal, dat wil zeggen dat je geen stuk plastic toegestuurd krijgt na het bestellen, maar alles digitaal aangeleverd krijgt via de mail. Het merendeel van de beschikbare giftcards zijn dan ook niet meer dan een nummer c.q. code die je bij de betreffende winkel kan verzilveren voor geld.

Giftcards aanbod op giftcardwinkel.com

Wij leveren bijna alle gangbare Nederlandse én Belgische gift cards. Zo hebben wij bijvoorbeeld de iTunes Gift Card, Spotify Gift Card, Netflix Giftcard en nog veel meer andere en populaire gift cards. We breiden ons assortiment steeds verder uit met diverse kaarten, ook voor het buitenland. Houd de site dus goed in de gaten.

Bestellen van jouw gift card
Onze website is dusdanig geoptimaliseerd dat je vanaf elk apparaat over ter wereld elke gift card binnen een tijdsframe van 3o tot 90 seconden kan bestellen. Ons bestelproces is simpel, veilig en gemakkelijk voor iedereen. Zo kan je met slechts enkele klikken een iTunes kaart 10 euro of een Netflix kaart 15 euro bestellen en zelfs tegelijk. Voor het bestellen van jouw gift card vereisen we verder geen uitgebreide gegevens. We hebben slechts een naam en e-mailadres nodig om de order van jouw gift card snel en adequaat af te handelen.

Levering van jouw giftcards

De levering van jouw gift card vind in 99% van de gevallen plaats binnen enkele seconden plaats. We zijn er dan ook trots op dat je vrijwel nadat je op kopen hebt gedrukt en betaald hebt, direct / realtime je giftcard in je e-mail box terug kan vinden. Mocht je verder ervoor gekozen hebben om een account aan te maken, dan kan je de door jou bestelde gift cards terug vinden binnen jouw account op giftcardwinkel.com

Betaling van jouw gift card
Betalen van jouw gift card is veiling en snel. Alle communicatie vind plaats over een beveiligde lijn om te verzekeren dat al jouw informatie anoniem en veilig is. Het betalen van jouw bestelde gift card verloopt verder via de door jou gekozen betaalmethode. De meest populaire betaalmethodes zijn iDeal, Bancontact en MisterCash. Via de eerste twee betaalmethodes kunnen Belgische en Nederlandse consumenten via hun eigen bank(kaart) betalen.

Giftcards bij Giftcardwinkel.com zijn beter voor het milieu

Het bestellen van een stuk plastic om deze na de verzilvering meteen weg te gooien is eigenlijk niet uit te leggen. Je koopt namelijk een duur stukje plastic, krast de code weg, wisselt deze via internet in en gooit daarna de kaart weg. Absoluut zonde en slecht voor het milieu. Niet alleen dus is het gemakkelijker om een gift card online te bestellen, je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

ITUNES KAARTEN

Top