Steam giftcard

Wat kun je met een Steam giftcard?

Valve heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Steam. Met deze functie is het mogelijk om je vrienden een digitale cadeaukaart te sturen een zogenaamde steam giftcard. Stuur je een cadeaukaart naar een vriend, dan wordt het door jou gekozen bedrag direct aan de Steam portemonnee van je vriend toegevoegd. Dit betekent dat je niet langer een fysieke Steam cadeaukaart hoeft te kopen als je je vriend een hoger saldo in zijn Steam portemonnee wil geven.

Algemene informatie over de giftcard

Je kunt de digitale giftcard van Steam alleen op Steam kopen. De persoon aan wie je de giftcard heeft, moet zelf ook een account hebben op het platform van Valve. Je kunt een giftcard kopen met een waarde van 5 of 10 euro, maar er worden ook giftcards verkocht voor 25 euro, 50 euro en 100 euro. Je betaalt jouw Steam giftcard met de gangbare betaalmethoden via Giftcardwinkel.com

De persoon die jouw giftcard moet krijgen, hoef je alleen in je vriendenlijst te selecteren. Goed om te weten: de persoon aan wie je de Steam giftcard heeft, moet minimaal drie dagen op je vriendenlijst staan.

PSN Card 20 euro
Hot!
Categories: ,

PSN card 20 euro

SKU: 19.99
Met een Playstation Network Giftcard van 20 euro
Steam Gift Card 100 euro
Hot!
Categories: ,

Steam Gift Card 100 euro

SKU:
99.99
Koop veilig en snel je Steam Gift Card
Steam Gift Card 20 euro
Hot!
Categories: ,

Steam Gift Card 20 euro

SKU:
19.99
Koop binnen enkele seconden je Steam Gift Card
Steam Gift Card 50 euro
Hot!
Categories: ,

Steam Gift Card 50 euro

SKU:
49.99
Waardeer je Steam tegoed eenvoudig op met een

Wat kun je met een Steam giftcard?

De digitale Steam giftcard werkt in feite hetzelfde als normale cadeaubonnen. Als je deze cadeaukaart aan iemand geeft, kan deze persoon het tegoed op de kaart inwisselen om spellen, software of andere voorwerpen te kopen. De kaart is alleen geldig binnen het Steam platform. Dit betekent dat je alleen Steam spellen, software en dergelijke met de giftcard kunt kopen. Gelukkig is steam een van de grootste platformen voor online games en zijn de mogelijkheden eindeloos.

De fysieke giftcard van Steam

De digitale giftcard van Steam is net nieuw, maar het is al langer mogelijk fysieke cadeaukaarten te kopen. Deze cadeaukaarten werken iets omslachtiger dan de digitale cadeaukaarten van Steam. Op de fysieke cadeaukaart van Steam vind je namelijk een code, die je zelf op het verkoopplatform van Valve in moet voeren. Heb je dit gedaan, dan wordt de waarde van de cadeaukaart aan jouw Steam portemonnee toegevoegd. Bij de digitale cadeaukaart gebeurt dit automatisch.

0 likes (You must login to like)

Leave a comment